nu funkar det igen

Ja! Bloggen funkade, kom inte in på den först men huxflux var det fixat igen.
Hur ser eran dag ut? Jag är så grymt trött så det finns inte.. Ska avundas idoldeltagarna och sen köra filmer resten av kvällen.
Inget speciellt i tankarna idag så kör ett snabbt inlägg & kommer tillbaka imorgon.
Men innan jag slutar måste jag dela med mig av en kommentar jag fick igår.. Behöver jag säga att hjärtat slog ett extra slag?

Hej, ville bara säga det att jag gillar att läsa din blogg, känner igen mig ibland & fylls lite av hopp varje gång jag läser dina rader.
Vi ses inte längre, & det var evigheter sen sist, men du gör mig stolt.
Allt du skriver går rakt in i hjärtat & skär lite när jag vet att jag sett men ändå varit så äckligt blind.

Det är modigt av dig att gå ut med allt detta.
Du är en stark person, & det känns i hela kroppen när man läser. Fortsätt så, jag lovar att du berör många personer.
Ta hand om dig!

Skippar att skriva namnet om hon inte vill det men ni anar inte hur mycket det värmer. Det är för det här jag skriver.. TACK! v Och det gör mig så glad när du skriver att du fylls utav hopp. Du har förgyllt många av mina dagar.

Men, något som också behövs ta upp är att det är så många som skriver att de önskar att de hade gjort något för mig. Ni måste sluta tänka så. Jag mådde som jag mådde men varför tror ni att jag överhuvudtaget sitter här idag? På grund av er! Det är alla ni som hjälpt mig kämpa och trots allt inte gett upp. Bara det att ni varit mina vänner och fått mig att skratta är något jag kommer vara tacksam över hela mitt liv.

kärlek och godnattpussar till er. Hörs imorgon!




Bara för att vi ler lite granna idag

Sitter i skolan och kan inte låta bli att känna en gnutta av stolthet, allting går bara så bra. Flyter resten av terminen på likadant kör vi en high five på socionomutbildningen!
Och fint väder är det också, ett plus i kanten på det.

Egentligen har jag inte så mycket mer att skriva, förmodligen kommer en fortsättning på det andra lite senare. Vad tycker ni om det jag skriver förresten? Är det tråkigt, intressant, irriterande, spännande? Är grymt nyfiken även om jag främst skriver för min egen skull.

Engelskan ropar och min grammatik behöver verkligen lite hjälp.
Vi hörs ikväll, kärlek till er! v

2

Hon höll mig i handen, år in och år ut. När jag kom tillbaka efter att ha lämnat henne var hennes famn fortfarande öppen. På skolan gick det rykten om att vi var lesbiska men vi bara skrattade, jag och min bästa vän.


Högstadiet, äntligen ett sätt att börja om. Hela sommaren hade jag förberett mig. Det var nu eller aldrig. För första gången skulle jag passa in.


Att verkligheten inte fungerade på det sättet lärde jag mig snart. Efter bara några månader sprack min dröm om att bli den personen jag fantiserat om att bli. Jag hade förlorat, igen. Av rädsla att misslyckas vågade jag helt enkelt inte. När någon försökte prata med mig började jag skaka. Jag ville inte att någon skulle prata med mig, jag var livrädd över att säga fel. Om jag någon gång lyckades öppna munnen slutade det med att jag stammande gick därifrån med en brinnande känsla bakom ögonlocken.


Jag hatade att prata inför klassen. När vi skulle ha redovisningar bultade hjärtat så hårt att jag var säker på att det skulle hoppa ut ur kroppen. För det mesta hittade jag på ursäkter för att gå hem och på så vis slippa. På hemvägen hatade jag mig själv ännu mer för att jag inte hade vågat.


Jag hatade att vara med på gymnastiken. Jag skämdes över att jag inte kunde springa lika snabbt som alla andra och över att missa en boll när jag stod i mål på innebandyn.


Jag hatade att gå ensam i korridoren. Jag var rädd för att jag skulle gå konstigt eller att ramla.


Ibland fick jag låna min kompis mp3. De stunderna älskade jag. Då kunde jag stänga ute världen och bli ett med musiken. Helt plötsligt kom hoppet tillbaka, i alla fall för ett tag. När jag tog av mig lurarna var allt som vanligt igen.


När jag tänker tillbaka spelar inget av det egentligen någon roll. För hon höll mig i handen. Hon log när jag skulle prata med klassen, hon sprang bredvid mig på gymnastiken och mot henne fick jag luta mig när jag gick i korridoren.

 



sick and tired

.. bokstavligt talat. Mina mandlar är stora som tennisbollar och dör jag inte av den mensvärk jag har nu är jag nog fan odödlig.

Går och lägger mig och hoppas på en bättre morgondag!

1

Jag minns när jag var 12 år och precis hade börjat sexan. Jag minns att jag var ledsen utan att förstå varför. Jag kände mig tom helt enkelt. Ibland blev jag slagen på rasterna, jag minns inte vem som höll och vem som slog men jag minns att det inte gjorde mig någonting. För mig spelade det ingen roll om jag spelade fotboll eller blev slagen, det var vilket som. I tankarna var jag någon annanstans.
Jag minns att jag frågade någon varför det var så här. Det går över, fick jag till svar.
Jag trodde på det.

Here we go..

När jag var ute förra gången kom det fram fem eller sex personer och berättade att dom läste min blogg. Helt plötsligt blev så allt verkligt, mitt trygga gömställe bakom skärmen existerade inte längre. Den vetskapen gjorde mig rädd.

Jag har ljugit för er.
Jag har sagt att jag har berättat allt men det har jag inte, långt ifrån. Igen, rädslan. Vad kommer ni att tycka? Kommer era åsikter om mig förändras? Kommer ni att äcklas? Jag vet att ni kommer äcklas. Vill jag överhuvudtaget att ni ska veta?
Det här blir svårt.

Har fixat lite olika kategorier (ni hittar dem under just ordet kategorier på högra sidan) på bloggen, en som heter Vardag där jag skriver om allt som händer mig och en som heter Dagbok.
Under kategorien Dagbok har ni nyckeln till mitt liv, från början till slut. Välj själva vad som intresserar er.
Det känns nästan som om jag är på väg att ställa mig på en scen helt naken. Jag är rädd som fan helt enkelt.








Dear Diary

Hittade en dagbok när jag tittade igenom mina garderober för ett tag sen. Den här texten är skriven onsdagen den fjärde februari, 2004.
Då var jag fjorton. Det har gått sex år, sex jävla år.

Vattnet blir inte alls rött som i filmer, snarare gult blandat med flytande rödbruna klumpar. Jag har läst någonstans att varmvatten gör så att blodflödet ökar och venerna kommer närmare huden och på så sätt blir lättare att skära av.

Bladet känns som en fjäder. Några lätta rispningar, de få droppar som visar sig liknar tårar. Kan inte låta bli att stanna upp en sekund och njuta av stunden, dra med fingertopparna längs armen och rita figurer på badkarskanten. Ett hjärta, en streckgubbe och så mitt namn. Jag minns målarböckerna man ritade i som liten, hur man alltid lyckades hamna utanför ramarna. Idag spelar inget av det någon roll, jag håller på att skapat mitt eget konstverk. Min alldeles egna tavla.

I ärren vilar den största smärtan, det känns som om huden har stelnat och jag måste kämpa för att ta mig igenom. Tar kraft, ser dem öppna sig ett efter ett. Synen av hur köttet hittar sin väg ut gör att jag känner mig tillfredsställd.

Avslutar med att skölja ur balsamet ur håret, har suttit med det länge nu så förhoppningsvis blir det lite mindre slitet. Gult vatten med rödbruna klumpar försvinner ut i avloppet precis som om ingenting hade hänt. Egentligen spelar det ingen roll om jag tar livet av mig, död har jag varit i flera år.










kiss and tell



Hemma från David, var så grymt kul att träffa honom! Gjorde inte speciellt mycket. Käkade pizza, träffade hans kompisar och spelade lite gitarr. Drack en och en halv öl, passar på att bikta mig lite här!

Funderade på en spontan shoppingtur väl tillbaka i Göteborg men sen kom jag på att jag inte tar spontana shoppingturer. Resulterar bara i att jag vill ha allt jag ser och sen kommer på mig själv att aldrig använda något av det.

Så, sjukt intressant inlägg. Men ibland finns det inte mycket att skriva helt enkelt.

Vi hörs nog sen
Loveeeee

give it to me baby

Lite av ett annat inlägg :)

Jobbat första gången "på riktigt" idag. Kände mig lite vuxen när jag satt i mitt egna (eller, egentligen är det ju inte mitt egna men idag var de det!) kontor framför datorn med en kaffe i handen. Hade klackar på mig också, bara för att få in den där sexiga kontorslooken man ser i filmer!

Nu är jag däremot hemma och kvällen ska spenderas på Tildas. Tidernas bästa restuarang någonsin, även samma resaturang som vi alltid stannar kvar några timmar extra på bara för att snacka och dricka bira.. erbjöd mig att köra, bara för att.


Vi hörs igen imorgon! pussminafina

friday

För det första, vad härliga ni är att bolla med! (även om jag i stort ett tvingade er till det ;-)
Hursomhelst, jag tar till mig era kommentarer. Hade jag varit 100% på att tatueringen skulle bli bra hade jag inte lagt ut det inlägget. Då hade jag redan varit säker. Eller, jag vet att den skulle bli BRA, men inte om den skulle bli PERFEKT. Jag avbokade faktiskt tiden och har istället ställt upp mig på en annan väntlista. Hos dom kan det däremot ta upp mot ett och ett halvt år innan man får komma dit. Det var lite därför jag bestämde mig för den andra tatueraren, han var duktig plus att väntetiden inte var så otroligt lång.

Men, nu hoppas jag på det bästa, några kanske avbokar och jag kommer dit tidigare. Plus att jag inte behöver ara det minsta nervös
Tak igen! v

Jag tycker om att se när dansen kommer inifrån

så OTROLIGT sugen. Jag vill ut, festa, sitta hemma - vad som helst. Bara en vecka som gått men känns som en evighet. Först nu vad jag förstår vad klättra på väggarna betyder fullt ut. Hur knäppt det än låter för er ser jag inte direkt någon meningen med något. Så länge jag kan minnas har jag levt för alkoholen och nu känns det bara tomt. Think I'm goin' crazy..
Sen när jag läser texten igen ser jag hur det ser ut, och jag skäms. Visst hade ni andra skrivit att ni lever för era vänner och familj? Titta en gång till vad jag skrev..

Hursomhelst, annars letar sig stressen på för fullt. Skolan mellan tisdag och torsdag och en hel oändlighet med läxor vid sidan av. Göteborg på torsdag eftermiddag för jobb torsd-tisd. Och jag som fick rådet att sjukskriva mig från allt, mmmmmmmmhhhh..... sen har jag i och för sig aldrig varit den som lyssnar på någon när det handlar om mig själv

Nu ler engelskaböckerna mot mig!
hörs imorgon v

inte idag

Idag/kväll skippar jag bloggandet, är bara irriterad på allt och alla. En känsla jag inte tycker om och verkligen inte vill ska gå ut över er.


Imorgon hörs vi igen!
Puss mina hjärtan

mot mariestad

Nu har jag gjort mitt här, åker tillbaka igen på torsdag eftermiddag. Och på lördag tar jag tåget till Ljungkile och hälsar på min älskade David! Har inte träffat honom sen i augusti så det spritter lite i kroppen av förväntan nu.


Annars? Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttråkad! Tips på vad man kan göra utan alkohol? Det enda jag kommer på är att äta, äta och så äta lite till. Innerst inne vet jag väl att det finns en hel del att hitta på, det bara inte intresserar mig.

Duschen väntar och därefter ska jag möta upp Erica på Espresso House innan tåget går

tjing v

det är musiken som räddar mig

Ikväll har jag suttit med gitarren.
Blowin' in the wind med Bob Dylan har blivit nya favoriten och det är den som spelas om och om och om igen. Den låten tänker jag köra om jag någonsin vågar söka till Idol. Inte det för att jag har självförtoendet eller överhuvudtaget någon slags tro om att gå vidare men just känslan av att ha vågat hade varit ball. Man måste göra allt man vill i livet, man har bara en chans på sig.

Hur har eran kväll varit? Tittat på valet? Jag försökte hänga med litegrann men vårat hus här i Göteborg är så öppet, man ser i stort sett hela huset från ett enda rum, så kunde knappt ha något ljud på. Jag blev besviken över resultatet, hade hoppats på socialdemokraterna. Sverigedemokraterna tänker jag inte yttra mig om. Även då jag inte delar deras åsikter så har de rätt att tycka och tänka vad de vill, precis som alla andra. Däremot hoppas jag att människor förstår vad det innebär att rösta på dom.

Annars har dagen varit precis lika lugn som resten av helgen. Fick ett samtal av Sandra förut som ville bjuda på sushi. Tog bilen till Eriksberg och efter ungefär en timma var vi framme. Körde fel hela tiden, körde in på bussfiler, missade avfarter, hamnade på cykelbanor .. Till slut gav jag upp och överlät körandet till henne, som inte ens har körkort. Inte långt ifrån ett sexpack där så mycket som jag skrattade.

Kärlek till er, och återigen. Era kommentarer värmer fortfarande lika mycket v

They try to make me go to rehab..

Just det, jag har lovat er att få följa mig på vägen och det löftet tänker jag hålla.

Idag är det exakt en vecka sen jag drack senast. Jag har full förståelse för om ni tycker jag är löjlig som är stolt över en så kort period men för mig är det stort. Hade någon sagt till mig för några månader sen att jag skulle lyckas hålla mig nykter mer än tre dagar i sträck hade jag bara skrattat, det fanns helt enkelt inte i min värld. Efter två, tre dagar ville jag inte bara dricka, jag behövde det. För att resten av dagarna kunna fungera som människa.
Just nu är det jobbigt, jobbigare än vad jag någonsin trodde att det skulle bli. Det enda jag tänker på är hur mycket jag vill dricka, hur gärna jag hade velat släppa allt och strunta i det. Samtidigt så vet jag att klarar jag det inte nu kommer jag aldrig göra det. Ni vet väl vilket underbart stöd ni är? Och hur mycket jag älskar er för det? Det finns så många jag vill tacka för att ni funnits kvar alla år och någon dag kommer jag sätta mig ner och tillägna ett inlägg till var och en av er. Och som alltid, är det något ni vill fråga så finns det ingenting jag inte svarar på.
Ni är bäst


why don't u see what I see?

I natt har jag suttit vaken flera timmar och pratat med människor. Det är inspirerande att prata med människor på natten, de flesta går djupare in i sig själva. Jag vet inte varför men just idag är det så många som skrivit och velat prata av sig. Det glädjer mig något så otroligt att de faktiskt vågar och framför allt vill öppna sig för mig, samtidigt gör det så ont att höra vissa historier. Att vänner, som ur mina ögon är rent ut sagt fantastiska, kan må så dåligt och se på sig själva med så nedvärderande blickar är svårt för mig att förstå. Samtidigt växer min vilja om att hjälpa människor sig ännu starkare. Känslan av att någon tar åt sig av det jag säger går inte att beskriva, det är en lycka som måste upplevas. Om jag i framtiden får chansen att rädda en enda människa från det här, då har jag uppnått meningen med livet.

Ta hand om er och sov gott, hörs imorgon v

This sucks

Ledsen, igen, för den kassa uppdateringen. Ska sluta lova saker ..
Det jag tänkte berätta för er var att jag lovat människor i min närhet inklusive mig själv att sluta dricka. Jag vet inte om det handlar om en månad, två månader, eller ett år. Det enda jag vet är att jag MÅSTE härifrån, måste. De senaste åren har alkoholen gått före precis allt, jag har alltid valt alkoholen framför vänner och familj. Ibland till och med mitt framför dom.. Det jag har gjort är hemskt så nu måste det ta slut.

Men fan, ska inte ljuga. Drack senast i söndags, nu är det fredag. Jag skakar, kan inte koncentrera mig, är arg, ledsen, besviken, speedad och bara fucked up.

AKSJDGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGUIWEFAJGKUHASDFJHFSADJHBASDFJGHSADFHJGDF
Bästa beskrivningen just nu.

Love the way u lie

Hej mina hjärtan.. v

Nu var det längesen jag skrev men jag har helt enkelt inte haft tid. Har velat spendera nästan all tid med Anton innan han flyttade. Imorses sa vi hejdå och i övermorgon befinner han sig på andra sidan jorden.. Jag trodde inte det skulle bli så jobbigt som det faktiskt blev, i början försökte jag stänga av mina känslor och ta dagen som den kom men i slutet gick det inte längre. Jag insåg att han var den mest fantastiska och underbaraste människa jag någonsin träffat.. Huvudet har sprängt hela dagen på grund av alla tårar.
Men, som sagt, det blir ju mer tid till bloggen! Höhö

Hursomhelst, imorgon tänkte jag berätta en sak jag har bestämt mig för. Även saker som hänt de senaste dagarna.. Återigen handlar det mesta om alkohol men som sagt, det tar vi imorgon. Nu hoppar jag i säng, love!

Just deal with it..

Har inget att säga, kroppen vilar till Lady - Verano Chill Out.

http://www.youtube.com/watch?v=2G4Tb-THlGM&feature=related

Bara lyssna och njuta..

Hemma i sverige

Hey, nu är jag HEMMA! Har haft en riktigt bra vecka och jag har lärt känna så otroligt fina tjejer. Bad&sol har blandats med helt sjuka utekvällar, lyckat helt enkelt. Min söta pojk väntade på mig på flygplatsen så fick skjuts hem, helt underbart. Men, vi körde på en räv på vägen hem, sa bara BANG så flög den iväg.. Jag började gråta, haha. Jäklar vad osammanhängande jag skriver..

Tillbaka i verkligheten.. Var i skolan idag för första gången på ett år! Konstig känsla.. Hade bara svenska däremot så som tur var gick tiden fort. Kan inte säga så mycket om det än men det blir nog en spännande termin. Är ledig måndagar och fredagar, går en timma tisdag, onsdag och två timmar på torsdag.. precis så slappt som jag gillar det!

Resten av dagarna ska jag försöka hinna ner till göteborg och jobba så mycket som möjligt, spara pengar och sen ut och resa igen så fort som möjligt!



sooooool

Snabbt inlagg,
Dagen har varit grymt mysig, camilla sov hos mig inatt (kom inte hem forran sju imorses, haarlig partystad!) och vid elva gick vi upp. Kakade frukost ute och tog bussen till stranden, dar har vi legat hela dan. Ar sa brand sa det
ar helt otroligt.
Ikvall ar det utgang igen och imorgon kor vi den dar batturen..
Puss

Haha, kanns som om jag mest skriver dom har inlaggen for mamma for att inte hon ska oroa ihjal sig..


no more picture this holiday

Halluu!
Legat vid poolen nagra timmar idag ocksa, eller, legat och legat, har suttit under ett parasoll for idag regnar det! Sa typiskt.. Hoppas verkligen pa battre vader imorgon for da ska vi ta en battur pa sex timmar. Ska stanna till vid nagra oar och bara ligga och slappa.. (Horde jag gratis bar? YEAH, I DID!) Nu ar jag faktiskt pa semester .. lamnar allt hemma o tar tag i det da!!
Ikvall ska vi ga ut och leta upp nagra nya nattklubbar, tjejerna hade inte kommit hem forran vid sju imorses sa jag undrar hur dom ska orka.. Vi ska forfesta hemma hos mig och sen ska Camilla sova hos mig, ska bli mysigt att slippa sova sjalv!
Och just de.. Igar gick laddaren till min kamera sonder, fyfan vad ledsen jag ar.. Har bara bilder fran forsta dagen.. Vet inte var man kan hitta nagon..

Hoppas allt ar bra med er! Puss

kiss'n tell

Har haft en riktigt harlig dag.. efter att ha legat vid poolen tog jag bussen in till St.Julians dar jag traffade upp Camilla och Erika for middag. Efterat satte vi oss pa en uteservering nagra timmar o laste i blasten.. Har blasit som fan idag! Efter nagra timmar foljde jag med dom hem till deras underbara vardfamilj dar vi kakade annu mer mat och delade pa en flaska vin uppe pa takterassen, jag alskar att vara utomlands, man mar sa mycket battre da.

Resten av tjejerna skulle ga ut idag men jag orkar verkligen inte.. stannar pa hotellet o tar de lugnt istallet. Imorgon daremot kor vi!

Ta hand om er.

the sun is shining

Vaknade vid halv nio och da var det helt mulet ute men nu efter tva timmar ar solen framme igen! :D Har precis kakat frukostbuffe, ar det inte det basta med att vara pa semester? Im lovin it!!

Nu ska jag lagga mig vid poolen nagra timmar innan jag ska aka till staden dar camilla bor.. Men hon slutar inte skolan forran tre timmar.

kanske skriver med ikvall, pussssss<3

maltamaltamalta

Hej allihopa! Har ni det bra dar nere? (eftersom ni ar samst pa kommentarer lar jag inte fa nagot svar men forsoker anda)

Ar i malta nu .. var sa grymt trott nar jag kom fram sa mina ogon sag verkligen helt sonderknarkade ut. Hursom, de gick snabbt over! Var ute tillsammans med Camilla o hennes kompisar o va inte hemma forran vid sextiden imorses. Hamnade pa ett stalle dar det fanns strippstangar over hela bardiskarna o shottbrickor med 12st for hundra kronor, behover val knappt saga att det var lite som ett paradis?

Idag ar det lugnt. Varit o kakat pizza med camilla nere pa strandpromenaden o bara suttit o snackat. Helgo tjej de dar alltsa.. Efterat foljde jag henne till busstation o skulle sen ta mig hem till mitt eget hotell; lattare sagt an gjort! Virade runt i over en timma, fragade folk men hittade anda inte.. Nar ja gatt i vad som kandes som en evighet gick jag in till en bar for o fraga om dom visste var de lag, och JA, det gjorde dom! Jag hade gatt in pa mitt eget hotells bar o fragat .. snacka om att jag skamdes!

Nu ska jag ga o lagga mig, ska upp tidigt imorgon! Skams for att saga det har men gick inte utanfor hotellrummet forran klockan nio pa kvallen idag. Men sa jakla sota ar dom har pa hotellet, missade ju frukostbuffen men sa sag jag lite senare att dom stallt en liten bricka utanfor min dorr med baguetter pa.. Dricks fare bli.
Igar dricksade jag liiiite overdrivet dock, full o gla efter kvallen gav jag taxichaufforen 500 kronor nar han skulle haft 250. Sa de kan ga..


Men ni far ha de sa bra! Pusssssssss

RSS 2.0