happy new year!

Igår kväll sov vi i Antons nya lägenhet för första gången! Han sa upp den lägenheten jag berättade om för ett tag sen så nu är det hela ändrat. Men den var kanonfin vilket fall som helst, stor & luftig. Kvällen gick åt till att städa, plocka iordning och damma lite överallt. Imorse väcktes jag av att han hade varit och handlat frukost på brödboden, jag trivdes kan jag väl säga.

Ikväll är det nyår (varför jag skriver det vet jag inte, tror inte direkt ni missat det..) Vad ska ni göra? Jag ska iväg till Anna på trerätters och bubbel med några bästa vänner. Innan det ska jag dock försöka mig på en lite mindre trerätters är hemma till mig och mamma. Så ser ni en boll rullandes fram imorgon så tveka inte att hälsa, det är jag.

Ta hand om er nu och ha en underbar kväll allesammans. Hörs igen nästa år!

Lovely

Hittade precis en annons om en person som hyr ut sin lägenhet i Haga två veckor i sommar. Svarade snabbt som blixten och frågade om jag fick paxa en vecka. Har ni varit i Haga någon gång? Om inte, åk dit. En helt underbar plats i Göteborg där jag alltid velat bo. Gatan är fylld av butiker och cafeér av gammeldags stil och allt är bara så.. charmigt. Nu håller jag tummarna för min lilla minisemester!




Ett café i Haga är känt för sina megastora bakelser..

"Du föder siamesiska tvillingar"

Ikväll har vi kört charader, sånglekar och tittat på film. På bordet framför oss stod glögg, julmust och alla möjliga sorts godisar som gör en julkväll sådär extra mysig. Nu är både jag och magen nöjda!

Har inte massor att säga idag, hittade ingenting på rean men köpte däremot en kofta för fullpris och underkläder. Får spara presentkorten till våren istället.

Ta hand om er!
Puss o kärlek

27/12 2010

Hejsvejs.. Är jag frisk? Nej. Uttråkad? Japp

Julafton hos anton var mysig, (yes, glömde bilder) men han fick i alla fall hillfiger tofflor, champangeflaska, lasse åberg glas, receptbok och ett fotoalbum som jag fixat ihop med bilder från Rom. Gladast blev han över albumet. Det är skönt, när man kan glädjas över det lilla.

Nu ska jag och mamma strax åka ner till stan och göra av med mina presentkort.. Har jag tur hittar jag något till nyår, har helt glömt bort det där. Ikväll blir det julmys med en massa favoriter, skippar festen men dyker ner bland julgodis och och filmer istället.

Puss o kärlek

Hola!

Precis sagt hejdå till Erica som jag träffade över en massa godis, hallonsoda och floder av tårar till filmen A walk to remember. Bara så fin! Den och så Dagboken, tidernas vackraste.

Fick äntligen mina efterlängtade linnen från Kandee, http://www.kandeeshop.se och de satt.. knappt alls. Storleken var bra men designen väldigt knepig. De skrynklade sig vid midjan så man inte såg trycket och visade halva brösten.


Förvillande pics



ah, ni ser. Testade tubbh men då bular det liksom ändå upp på sidorna,



Puss o kärlek!

Juldagen

Fantasifull rubrik va? Svårt dedära

Hade ni en bra jul? Min var över förväntat, riktigt mysigt. Fick en hel del presentkort så nu står mellandagsrean högst upp på schemat. Kanske hittar något till måndag då jag ska ha julfest. Om jag är frisk. Men förhoppningsvis så är jag det!

Nu ska jag ut till bilen och skrapa rutorna, brrr! Anton väntar.

Puss o kärlek

01.28

Har ni haft en bra dag? Jag trotsade värkande hals och öron för att ta mig för en runda på stan. Hur kommer det sig att man alltid är ute i sista minuten vad gäller klappar? Jag fick i alla fall tag på allt till slut så nu är det bara att luta sig tillbaka och invänta morgondagen. Imorgon vankas julmiddag med släkten och på juldagen gör jag tvärtemot resten av Sverige och skippar utgång för julafton med mitt hjärta. Hoppas han gillar mina presenter.. En av dem lyckades han nog lista ut förut när ett gigantiskt smile dök upp på mina läppar när han frågade om jag köpt en sak han önskat sig. Hur som helst, det gör ingenting. Ni får FÖRHOPPNINGSVIS lite bilder (jag lovar ingenting med tanke på hur kass jag är på det där) när klappisarna är öppnade.

Nu ropar sängen på mig
Puss och god jul på er alla! v

Lägger till ett grattis till bigsis´Lisa som fyller år idag också, julafton och födelsedag på samma gång, vilken fest!
Grattispussar till dig

24 december 2010

Dagen/natten började fint med underbara ord från en bästa vän..

Kära Tomten.
Det finns en sak jag önskar mig i julklapp som ingen i hela världen kan ge mig mer än du. Jag vill att min vän Jennifer ska se hur många som bryr sig om henne. Jag vill att min vän Jennifer ska se hur dåligt vi mår när hon behandlar sig själv som hon gör. Hon behandlar sig själv som en sak, och hon värdesätter inte sitt liv så som vi gör. Jag önskar mig kära tomten att Jennifer ska se sig själv genom våra ögon.

Mitt hjärta, jag hoppas att du vet hur mycket jag älskar dig och hur mycket jag värdesätter ditt liv. Jag blir orolig för dig när jag ser på din blogg hur mycket du dricker. Jag önskar att du kollar på filmen jag gav dig så du får en förståelse om beroende som jag fick. Den är guld värd (även om den är lite långtråkig). Och du vet att om du inte kollar på den, kommer jag hålla en föreläsning i vad den säger och det vill du inte höra ;) Så nu när du inte har plugg och nu när du är ledig. Snälla, för min skull, kolla på den filmen!

God jul förresten. Jag älskar dig, och det är för att jag bryr mig som jag skriver detta




Nu rinner tårarna litegrann, men inte utav sorg, utan av lycka. Tack!

listen to your heart

John blund verkar ha glömt bort mig, som alla andra nätter. Sitter med mammas laptop, lallar med lite till musiken som spelas i bakgrunden. Kanske borde ta en sömntablett och ge mig fan på att somna men tanken gör mig uttråkad, har knappt öppnat ögonen under hela dagen så att ha lite vakentid för mig själv är ganska trevligt. Och som tidigare nämnt är nätterna min favorit, hjärnan går i högvarv och tankarna är klarare.

Vad skönt det är att vara ledig förresten, även då jag klockrent nog blev sjuk samma dag som lovet började så är det i alla fall härligt. Idag hoppade jag för första gången på evigheter ner i badkaret och läste en bok helt för nöjes skull, underbart. Nu ska jag bara njuta fram tills den 10e januari. Bara matteboken som måste öppnas och eventuellt/förhoppningsvis några dagars jobb.

På tal om annat. Livet tar sig framåt, om än sakta men säkert. Ett steg fram, två steg bak. Men upp är jag påväg i alla fall. Det är svårt att släppa saker som hänt men jag vet att jag måste, annars kommer jag fastna här. Jag försöker att inte tänka på vad människor tycker, istället satsar jag på att bli bättre, och visa att jag faktiskt är mer än den där vidriga personen som syns ute i dimman. Började med den nya medicinen igår också, en annan sort av antodepressiva. Fick den utskriven för någon månad eller två men har inte velat börja med den eftersom de varit så mycket i skolan. Är vanligt att man blir väldigt nere de första veckorna och ville inte riskera det med tanke på alla läxor. När jag började med den första medicinen tappade jag all energi och hade inte lust med något och om jag uppfattade det hela rätt är det vanligt att det blir så med denna med. Hur som helst, nu har jag i alla fall börjat och den som lever får se.

Ta hand om er, ta hand om varandra.

Puss o kärlek


Dagen före dagen före dagen..

eller, säger man så?

Vad ska jag skriva egentligen? Dagen har tillbringats i soffan där jag har sovit, sovit och sovit. Igår kväll blev jag pangelibang megasjuk mitt från ingenstans. Nu värker lungorna och näsan rinner nonstop. Hade tänkt att åka till stan och köpa de sista julklapparna idag men istället fick jag skicka mamma medans jag låg hemma med varma koppen. Däremot ska jag vara ärlig och säga att det inte gör mig så oerhört mycket om jag är sjuk till julafton, ingen högtid som intresserar mig direkt.

Hursom, ta hand om er tills vi hörs igen!

Puss o kärlek




Hemma

Hallå! v

Nu är vi hemma igen efter många om och men.

Planet skulle avgått 19.55 från Italien men istället var det försenat till 22.45. Runt 23.15 lyckades vi äntligen komma iväg.. Väl i luften fick vi höra att vi inte kunde landa på flygplatsen i Nyköping så istället hamnade vi i Norrköping. När vi landade fick piloten sladd på banan och människor i planet ställde sig en tanke eller två om han skulle lyckas rädda det. Lyckligtvis gjorde han det. I Norrköping fick vi vänta i ungefär två timmar på en buss som skulle ta oss till rätt ställe. Runt fem på morgonen var vi framme och vi möttes av blixthala vägar och mängder med snö. Natten fick spenderas på hotell och på eftermiddagen dagen därpå hoppade vi in i bilen för att ta oss hem till Mariestad. Dock slutar det inte här. Efter någon timma när vi ska köra in i en rondell lyckas vi på något vänster missa företrädsskylten vilket resulterar i att vi kör rakt in i en annan bil. Med oss och de andra gick det bra, även med våran bil. Deras passagerardörr blev däremot intryckt och gick inte längre att stänga. Hur som helst, efter att försäkringspapper skrivits på och samvetet fått några knockar försökte vi på nytt och lyckligtvis gick det bra tillslut.

Men jag klagar inte, snarare tvärtom. På mängder av platser runt om i Europa har människor fått spendera flera nätter på flygplatsen, vissa av dem kommer inte ens komma hem till julafton. Jag håller tummarna för att det löser sig för dem.



Sista dagen i skolan var det idag också och lättnaden är enorm! Hade två prov idag, datakunskap och engelska.. Engelskaprovet var stort, i slutet kändes det som om det inte fanns någonting kvar där uppe mellan öronen. Jag är så nyfiken på vad jag får i betyg men eftersom jag varit borta och fick göra provet senare än alla andra, måste jag vänta ända tills 10e januari eftersom alla lärare slutar idag och hon inte hinner rätta. Datakunskapen fick jag däremot reda på, vg.. Snacka besvikelsen, jag kan ju det där. Trist att allt som ointresserar mig bara åker in och ut. Hursom, ett snäpp högre kom jag i alla fall, hade G förut.

Nemen, det är fortfarande lite tomt så nu ska jag hoppa ner i soffan och kika film. Egentligen bårde jag kanske laga mat tills det att mamma kommer hem men jag orkar inte.. Hundögonen får hjälpa mig att överlåta det till henne.


Puss o kärlek





I keep on falling

Precis kommit hem, spenderat kvällen på en argentisk restaurang med resans godaste mat. Fint avslut på resan! Under dagen var vi varit och kikat in sixtinska kapellet och därefter Kolosseum.. Vi körde vår första turiststil och tog en guidad tur, slapp den långa kön och fick lära sig en hel del på köpet.

Nu är det roliga slut och engelskaplugg står på schemat..



Idag kom våren till oss! Bilden är tagen utanför sixtinska kapellet

Puss o kärlek

those raindrops makes me feel as I were up there..

Vad är det för fel?! Har suttit vid flera olika datorer, nu på min bärbara, men ändå pressas texten ihop. Hoppas ni orkar läsa igenom ändå. Har precis kommit upp från entrén.. En kaffe Latte och plugg fick fördriva tiden när någon annan snarkade här uppe i rummet. Galet vad trött man blir av att gå runt hela dagarna, skulle kunna sova hur länge som helst. & det tänkte jag göra nu med, eller, bara till klockan åtta, sen vankas äventyr igen! Ville väl egentligen bara säga hej. Puss o kärlek

St Peterskyrkan och lyxkaffe

Halluu.. bra med er? Här har det snöat idag! När vi kom till vatikanstaten och flingorna föll ner såg italienarna helt överlyckliga ut, det var en fin syn. Väl framme spenderade vi dagen inne i St:Peterskyrkan, det är lite svårt att förklara med ord hur häftigt det var. Man måste nog se det själv för att förstå.. Har däremot tagit en massa bilder som jag lägger upp så fort jag kommer hem, så att ni som inte varit där får en liten inblick :) Påväg hemåt stannade vi till vid ett café och köpte varsin macka och kaffe för 350 kr! Helt galet.. Hursomhelst, nu är vi tillbaka på hotellet igen. Funderar på att sova (pensionär javisst) lite grann innan vi ger oss utåt för middag. Puss o kärlek till er. Juste.. Fick svar av svenskaläraren idag att jag fått mvg på även de sista provet, vilket betyder mvg i slutbetyg! åh, vad det känns bra!

Julmarknad och Fontana Di Trevi

Idag har vi sovit länge, länge. Ätit av hotellets goda frukostbuffe, tagit en flera timmars lång promenad genom stan och stannat på olika cafeer längs vägen. På vägen hem stannade vi till på en julmarknad och vid den berömda fontänen di Trevi.. Mynt kastades i och önskningar slog (förhoppningsvis) in. Nu ligger vi på rummet, ska värma oss lite (varit tre grader ikväll) och sen gå ut o käka. Ta hand om er i kylan. Puss o kärlek

In Italy <3

Nu ar vi framme! Eller, det har vi varit sen klockan elva men har inte haft tillgang till dator. Rom ar verkligen sa mysigt. Vi bor pa en liten bakgata fullt med massa restauranger och cafeer runt omkring. Idag har vi inte gjort sa mycket. Jag sov ju ingenting i natt sa har varit trott hela dagen. Atit har vi daremot gjort, provat tortellini och pizza. Jag onskar att jag kunde saga att det var hundra ganger battre har men da hade ljugit.. Oxens fardiglagade tortellini var faktiskt godare! Hur som helst, sa trivs jag redan. Alla italienare ar sa.. sota. Tanker bara pa den dar Dolmioreklamen nar jag ser dem. Skriver lite mer imorgon, ska ga och fika nu. Puss och flera kilo mer karlek an vad jag brukar ge er. Tack for era kommentarer, ni ar bast, det vet ni va?

4.49

Har tio minuter till på mig vid datan innan Anton vaknar. Det här med hjärtklappningar är lite av en nackdel med att inte sova! Men satsar på planet så slipper jag vara med om flygrädslan. Vad ska jag skriva egentligen? Nu känns nästan det föregående inlägget lite för ärligt. Det är som om jag är en helt annan människa på natten än på dagen, mina tankar skiljer sig något enormt. Men, ska man ta och vara lite gullig och pussväcka honom kanske.. Vi hörs säkert snart igen. Puss o kärlek

2.02

Hur är det med er? Jag vet inte hur det är med mig. Det är så mycket på en och samma gång och för första gången i mitt liv svävar orden Jag ger upp över mig. Samtidigt ser jag mot framtiden och ler en aning, det är bara nu som det är lite tomt. Jag tror att jag har sagt det förut men jag önskar att jag hade haft lättare för att gråta, jag älskar att gråta. Min danslärare berättade en gång att han varje dag tvingade sig till att gråta. Det behövde inte vara för att han var ledsen, det handlade mer om att få ut alla känslor. Sorg som glädje. Jag tror också på det, att tårar är ett sätt att rena själen. För mig går det inte längre, oavsett hur mycket jag försöker, vad jag än tänker på, så finns det ingenting som går att släppa ut. Det är det som skrämmer mig, den där tomheten. Har ni hängt med ett tag vet ni väl om att jag höll upp med alkoholen i några månader. Den första utgången efter det gick över förväntat, de två senaste.. inte lika bra. Jag vet inte riktigt om jag vill prata om i lördags överhuvudtaget. Egentligen spelar det ingen roll, det går inte förneka att vi bor i en liten stad och att alla som vistas på krogen vet hur jag är vid det här läget. De vet att jag är på allt och alla, att jag ramlar, att jag blir utkastad, att jag lånar pengar och att det är mer vanligt att natten spenderas på polisstationen än hemma i min egen säng. Ni som undrar varför jag inte slutar, slutar festa, slutar dricka och slutar gå ut. Till er har jag inget svar. Jag vet inte själv, har aldrig vetat. Oavsett hur jag gör bort mig, vilka jag sårar och vad jag än gör så.. kan jag bara inte. Undermedvetet tror jag till och med det handlar om att jag inte vill. Jag vill inte sluta. På veckorna är det de enda jag längtar efter, att få gå ut. Att få dansa, dricka, träffa människor och bara.. bli full. Det är som om hela livet går ut på att vänta efter nästa gång då kvällens första glas hälls upp. Samtidigt som allt det här, känns det som om jag måste gå ut - bara för att bevisa för omgivningen att jag KAN klara det. Vilket även blir uppenbart motbevisat varje gång. I lördags var jag lite smålullig när jag ramlade in på krogen. Efter någon timma hade jag spenderat 1500kr på all möjlig dricka. Även då jag var så pass nykter att jag borde ha vetat att jag inte skulle göra det. Tiotals shottar senare var det svart. Ska jag vara helt ärlig kan jag inte ens lova att jag inte var otrogen där inne. Jag kan lika gärna ha varit det som inte. (Han vet redan om det, att jag inte har en aning) Det är svart tills det att jag ser en siluett av polis, jag vet att jag befinner mig på station men inte mycket mer. På måndag förmiddag gick jag upp, efter 36 timmar i sängen. Jag hänger väl med lika mycket som ni på att något måste hända. Men det här med att be om hjälp.. även om jag innerst inne vet att jag måste så är det så svårt. Ordet Hatar räcker inte ens till för att beskriva hur ogärna jag vill visa mig svag inför någon. Orden Jag ger upp infinner sig igen, jag vill inte ha det så här men kommer jag någonsin ta tag i mig själv och göra någonting åt det? Vad långt inlägg det blev. Som vanligt, läs om ni har lust. Om inte så kommer lite roligare inlägg om framöver :) Har jag tur kanske jag till och med får låna påvens hatt! Puss o kärlek till er. Kan ni inte lägga någon kommentar på det här inlägget? Jag behöver.. något. Positivt eller negativt spelar ingen roll, jag vill bara ha något att läsa..

I Nyköping

Nu sitter vi på Scandic Hotel i Nyköping. Anton har precis färgat håret på mig och efter många "men vad gööör du, vad håller du på med och du kan ju inte!" så ser resultatet ut att bli helt okej. Resan hit gick bra men det tog låång tid med tanke på vädret. Dessutom körde vi på världens sötaste rådjur.. Det sprang mitt ut i vägen och helt plötsligt small det till. Jag vet inte om det dog på direkten, vi ringde polisen som i sin tur ringde en jägare som fick åka dit. Usch, jag hatar sånt där!! Det var dessutom samma väg som vi körde på en räv i september, jäkla nyköping.. Hur som helst.. Nu ska jag skölja ur håret & sen påbörja min evighetsdusch. Funderar på att skippa sovandet ikväll, vi ska ju ändå upp om bara några timmar. Men ni får ha det underbart, nästa gång jag skriver, gör jag det från Rom! Puss o kärlek (skriver från Antons iphone och förstår inte riktigt hur det funkar, därför allt ser så sammanpressat ut)

heja jay

Idol är slut för i år och som alltid blir jag lite depp över att det är så långt kvar tills nästa säsong. Hur bra är inte Jay? Like a prayer.. Tårar, känslor och gåshud varje gång. Heeelt underbart. Efter varje avsnitt blir jag alltid sugen på att sjunga själv så jag brukar knalla in till mitt rum och köra karaoke på högsta volym. Kollar runt på lite olika sångpedagoger samtidigt och den bästa som verkade finnas i Göteborg heter Emil Svensson. Kostar det 900kr för 55 minuters lektion, sick.. Men man ska aldrig säga aldrig. Varför inte lägga pengarna på något man tycker om? Ibland känns det inte riktigt som om jag lever i verkligheten. Jag bara gör det jag känner för och tänker inte direkt på vad som händer imorgon. Jag kan inte se mig själv ha ett 8-16 jobb, min framtid ska se annorlunda ut. Kanske blir jag världskändis och sitter med min gitarr på en stor scen och sjunger mina egna låtar, kanske glassförsäljare på någon strand i spanien, kanske någon slags människa att se upp till. Inte vet jag, men jag vill inte att det ska bli.. vanligt.

och fredag är den dan, den dagen som känns bäst

Redan tillbaka, går runt och mumsar toffifee och kikar ut på snön genom fönstret. Hade jag haft termobralls hade jag gått ut och byggt en snögubbe. Lite så man önskar att man hade en sån där overall som när man var liten, de var gosiga! Istället traskar jag runt i slitna converce som passerat sitt bäst-före-datum för lääängesen. Highheelsen och snön är inte heller överens. Sicken tur att jag är så charmig så jag kan övertala mamma att ta hunden.

Fast i och för sig






10/12 2010

Hallå, lever ni i kylan? v Jag har knappt gått utanför dörren idag, gosat runt i min megatröja och lallat runt på min nya favvolåt - God bless the broken roads

Min frånvaro har återigen berott på skolarbeten hit & dit. Kanske kan passa på och ge mig själv en eloge för mvg på alla svenskaprov än så länge, sista nu på tisdag så helgen ser inte ut att bli allt för rockig. Men sen är jag färdig för terminen och då kan vi köra igång med slappandet igen!



Idolfinal ikväll, ni tittar va?
Vad är det förresten jag har missat om Jay och Minnah? Är de ihop nu? Var inte han förlovad?

rickard engfors / anton ?

är inte liknelsen ganska slående?



Här har vi även engfors in action..


6/12

Tittade igenom bloggen och la märke till hur lite bilder jag har, ska bli bättre på det. Visst är det mycket roligare när det är fullt med bilder? Endast texter kan bli lite trist ibland.. Nemen, från och med nu ska här överösas med bilder!

Dagen har varit.. lugn. Var i skolan en snabbis imorse och fick hjälp med några saker till provet imorgon. Egentligen borde jag väl plugga nu men känns som om jag kan allt. Substantiv är namn på ting, så som groda, boll och ring. Titta? Bättre jag ägnar mig åt andra saker! Nemen för att lägga på den seriösa sidan lite, är ganska säker på att jag får mvg i slutbetyg i svenskan. Men självklart är det lite nervöst, hoppas gör jag i alla fall!

Nu ser soffan lockande ut, vi hörs lite senare!

Puss o kärlek

hjärta nelly

kläderna satt en aning.. knäppt. De höga svarta & den bruna tröjan satt bra men nitklackisarna var alldeles för stora och det vita tröjan slutade precis över knäna, såg ut lite som en bulltant i den. Tröjan fick bytas ut men skorna kunde jag inte skicka tillbaka.. Fanns ingen mindre storlek och med grymt stora raggsockar gick det faktiskt!



To gorgeous to let go!

Nu blir det en rad ändå.

Jag är så stressad att jag snart börjar gråta

2/12 2010.

Nej, vad trist det är att skriva utan några kommentarer. Kör ett litet uppehåll

Puss v

2/12 2010

God..natt?

Har precis kommit hem, anton rinde vid kvart i elva och ville att jag skulle komma & titta på hans nya lägenhet. Åh, så mysig den var! Tre rum och kök, kakelugnar i alla rum och en spiraltrappa som går från vardagsrummet upp till ett annat.. Som jag längtar tills han är färdig med allt!

Nu ska jag sova.. imorgon ringer klockan halv sex, mmh.. vilket härligt humör jag kommer vara på då!

Puss o kärlek till er alla. v

kläder, cigaretter och allt som hör till

Hejsan mina fina! v

Första december idag, tänkte trotsa kylan för en promenad och hämta ut mina kläder som har kommit. Beställde dem inte igår utan för några dagar sen, glömde bara att blogga om det. Så fort jag får tid lägger jag ut lite bilder hur kläderna ser ut på :)

Sitter med hårinpackning i håret och en kaffe i handen. Det är som en hel livsstil att ha löshår. Först ska man tvätta håret två gånger med ett specialschampoo, därefter sitta 20-30 minuter med en hårinpacknig. Sen är det 20-30 minuter till med balsamet och helst av allt ytterligare en halvtimma med en annan hårinpacknig. Oj, vilken tid det tar. Man behöver man inte vara så noga, men det hjälper håret att se bra ut. På fredag har jag en ny tid för att sätta in fler slingor och toppa mig, det har växt ut så långt i nacken och behöver lite fler. Titta bara på bilden längst ner så ser ni hur otroligt duktig hon är.

Har lite svårt att andas, eller inte svårt men blir andfådd även om jag inte gör någonting. Det kan räcka med att jag sitter i sängen för att jag ska börja flämta. Jag röker alldeles för mycket, runt ett och ett halvt paket om dagen. Lovar mig själv från och med idag att dra ner på det, och förhoppningsvis lyckas bli rökfri till slut.

In i duschen nu och skälja ur inpackningen, ta hand om er tills vi hörs igen.

Puss o kärlek

Update; Fick tillåtelse att lägga upp bilden så här är den :)




RSS 2.0